Advertisement

Rize'de Sel - Meteoroloji, selin vurduğu rize için yeni uyarı yaptı:

Rize'de Sel - Meteoroloji, selin vurduğu rize için yeni uyarı yaptı:. Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde oturan hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Kentte ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları selin sürüklediği moloz, taş ve odunlarla. Olay, muradiye beldesinde meydana meydi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de öğle saatlerinden itibaren etkisi gösteren şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Rize'de 3 kişi selde kayboldu. Trabzon merkez ve doğusu ile rize çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış bekleniyor. Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evde göçük altında kalanların sayısının 3 olduğu belirtildi.

RİZE'de SEL FELAKETİ 13 TEMMUZ 2020 - YouTube
RİZE'de SEL FELAKETİ 13 TEMMUZ 2020 - YouTube from i.ytimg.com
Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde 2 katlı ev heyelan sonucu yıkıldı.yıkılan 2 katlı evde oturan. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu, 4 kişinin yaralandığı, alt ve üst yapıda hasarların meydana geldiği sel ve heyelan. Rize'de yaşanan sel felaketinde hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'deki sel felaketinden acı haberler! Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde oturan hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Rize valiliği, il genelinde şiddetli yağışa bağlı yaşanan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu.

Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize valiliği, il genelinde şiddetli yağışa bağlı yaşanan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu. Merkeze bağlı muradiye beldesinde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Muradiye'de meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 3 kişiden 1'inin cansız bedenine ulaşıldı, güneysu'da ise 1 kişi. Muradiye'de yıkılan evde arama kurtarma çalışmaları yapılıyor. Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden. Sağanak nedeniyle derelerin su seviyesi yükseldi. Köyde grup yolunun birçok bölgesi heyelanlar nedeniyle. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'de yağışların ardından oluşan sel ve heyelan nedeniyle kaybolan 1 kadın vatandaşın cansız bedeni yıkılan bir binanın enkazında bulundu.

Rize'de yağışların ardından oluşan sel ve heyelan nedeniyle kaybolan 1 kadın vatandaşın cansız bedeni yıkılan bir binanın enkazında bulundu. Rize'de 3 kişi selde kayboldu. Eve ulaşan ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı. Rize'nin güneysu ilçesinde sel ve heyelan meydana geldi. Ulaşım yan yoldan kontrollü veriliyor.

RİZE'DE SEL VE HEYELAN AFETİNİN HASARI GÜN AĞARINCA ORTAYA ...
RİZE'DE SEL VE HEYELAN AFETİNİN HASARI GÜN AĞARINCA ORTAYA ... from foto.sondakika.com
Meteoroloji, selin vurduğu rize için yeni uyarı yaptı: Rize'de sel ve heyelanların hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de sağanak yaşılar sonrası meydana gelen sel ve heyelan sonrası son duruma göre 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişiden haber alınamıyor. Güneysu'da ise 1 kişi sele kapılarak kayboldu. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'nin güneysu ilçesinde sel ve heyelan meydana geldi. Rize'nin güneysu ilçesinde şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar gün ağarınca ortaya çıktı.

Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi.

Rize'de dün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de sağanak yaşılar sonrası meydana gelen sel ve heyelan sonrası son duruma göre 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişiden haber alınamıyor. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Yapılan yazılı açıklamada, 13 temmuz'da başlayıp 14 temmuz çarşamba günü akşam. Rize'de yaşanan sel felaketinde hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Güneysu'da ise 1 kişi sele kapılarak kayboldu. Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden. Sel nedeniyle 2 kişi yaşamını yitirdi. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Alınan bilgiye göre, dün öğleden sonra başlayan. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi. Rize valiliği, il genelinde şiddetli yağışa bağlı yaşanan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu.

Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu, 4 kişinin yaralandığı, alt ve üst yapıda hasarların meydana geldiği sel ve heyelan. Muradiye'de yıkılan evde arama kurtarma çalışmaları yapılıyor. Rize'de sağanak sonrası sel ve heyelanlar meydana geldi. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde heyelan sonucu yıkılan 2 katlı evde oturan hacer ve cemal mert'ten haber alınamıyor. Rize'de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 kişinin kimlikleri belli oldu.

Rize'de sel ve heyelanda mahsur kalanlara ulaşıldı | NTV
Rize'de sel ve heyelanda mahsur kalanlara ulaşıldı | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Rize'de öğle saatlerinden itibaren etkisi gösteren şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Rize'de aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel afete neden oldu. Rize'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel ve heyelan meydana geldi. Sağanak nedeniyle derelerin su seviyesi yükseldi. Rize'nin güneysu ilçesinde sel ve heyelan meydana geldi. Rize'de sel afetinden en çok etkilenen yerlerden birisi olan çayeli ilçesinin büyükköy köyü'nde de hasarın boyutları gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Kentte ev ve iş yerlerinin zemin ve bodrum katları selin sürüklediği moloz, taş ve odunlarla.

Rize'de sel afetinden en çok etkilenen yerlerden birisi olan çayeli ilçesinin büyükköy köyü'nde de hasarın boyutları gün ağarınca ortaya çıktı.

+ rize'de merkeze bağlı muradiye beldesinde şiddetli yağış sonrası meydana gelen sele kapılan 2 kişi olay, muradiye beldesinde meydana meydi. Rize'nin güneysu ilçesinde şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Sağanak nedeniyle derelerin su seviyesi yükseldi. Rize'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel ve heyelan meydana geldi. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Rize'de aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel afete neden oldu. Güneysu'da ise 1 kişi sele kapılarak kayboldu. Muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evde göçük altında kalanların sayısının 3 olduğu belirtildi. Köyde grup yolunun birçok bölgesi heyelanlar nedeniyle. Edinilen bilgiye göre, rize'de öğle saatlerinden itibaren etkisi gösteren şiddetli yağış hayatı olumsuz. Alınan bilgiye göre, dün öğleden sonra başlayan. Rize'nin güneysu ilçesinde sel ve heyelan meydana geldi. Merkeze bağlı muradiye beldesi'nde 2 katlı ev heyelan sonucu yıkıldı.yıkılan 2 katlı evde oturan.

Post a Comment

0 Comments